Το αγαπημένο σας!

Valia Calda

Χαρακτηριστικά

Ποικιλία: Cabernet Sauvignon
Αλκοόλ: 13,5% Vol.
Lt: 750ml

Προστατευόμενη Γεωγραφικκή Ένδειξη Μετσοβο

Περιγραφή

Βαθύ πορφυρό χρώμα, διαυγές, με έντονα και αργά δάκρυα. Μύτη έντονη, τυπικότατη ως προς τον ποικιλιακό χαρακτήρα του Cabernet Sauvignon, ώριμα μαύρα φρούτα, κέδρος, πούρο, δεμένα με τη διακριτική παρουσία του καινούριου βαρελιού. Σφιχτοδεμένο και νεαρότατο στο στόμα, με πυκνή δομή. Γεμάτο σώμα, αυστηρές αλλά φίνες και ώριμες ταννίνες και ικανοποιητική οξύτητα. Έντονη και πολύπλοκη επίγευση. Μπορεί να παλαιώσει για 8 έως 15 χρόνια. Η μεστή του γεύση συνοδεύει πλούσια πιάτα κρέατος, κυνήγι και ώριμα κίτρινα τυριά, ξεδιπλώνοντας όλον το χαρακτήρα του. Σερβίρεται στους 16-17 °C .

Η αγριάδα και η ομορφιά της «Ζεστής Κοιλάδας» (Valia Calda) συγκεντρωμένη σε ένα μπουκάλι. 

Χρυσό αναδείχθηκε το Valia Calda '19 σε διαγωνισμό που διεξήχθη στο Παρίσι από το London-newspaper.com ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά περιοδικά εισαγωγής προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χρυσό αναδείχθηκε το Valia Calda '19 σε διαγωνισμό από το περιοδικό Americawinespaper.com, το leader περιοδικό εισαγωγέων και προμηθευτών κρασιών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. 

Ασημένιο αναδείχθηκε το Valia Calda '19 σε διαγωνισμό από το περιοδικό Wines London Competition, ένα από τα πιο γνωστά περιοδικά εισαγωγέων και προμηθευτών κρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.